Ξεφλουδίζουμε και ξεσποριάζουμε τις ντομάτες, πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές
Καβατέλι με ντομάτα και πιπεριές
Υλικά για 4 άτομα:
400 γρ. πάστα Καβατέλι του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
100 γρ πιπεριές
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
200 γρ ντομάτες
μαϊντανός, σκόρδο
50 γρ. τυρί παρμεζάνα
Ξεφλουδίζουμε και ξεσποριάζουμε τις ντομάτες, πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και κόβουμε και τα δύο. Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το μαϊντανό, το σκόρδο την παρμεζάνα και δουλεύουμε σταδιακά με το λάδι μέχρι να σχηματιστεί μια πηχτή αλλά υγρή πάστα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε το ζυμαρικό, το οποίο έχουμε μαγειρέψει σε βραστό, καλά αλατισμένο νερό και το έχουμε σουρώσει al dente, με τη σάλτσα αυτή.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2024 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.