Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε ένα δοσομετρητή
Πέννες ριγωτές με μανιτάρια πορτσίνι
Υλικά:
9-11 κομμάτια αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
2 στάλες λευκό κρασί
2 κ.σ τριμμένο τυρί παρμεζάνα
αλάτι και πιπέρι για τη γεύση
2 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
750 γρ πάστα Πάλια ε Φιένο του οίκου Rustichella dΆbruzzο
Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε ένα δοσομετρητή με αρκετό ζεστό νερό για μια ώρα. Αφαιρούμε τα μανιτάρια, σουρώνουμε την άμμο από το υγρό και διατηρούμε υγρό και μανιτάρια. Βάζουμε 2 κ.σ. ανάλατο βούτυρο σ’ ένα τηγάνι και αφού ροδίσει, προσθέτουμε τα μανιτάρια και ροδίζουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το υγρό των μανιταριών και φέρνουμε σε βρασμό. Προσθέτουμε 2 στάλες λευκό κρασί, την κρέμα γάλακτος και φέρνουμε σε βρασμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και τη σάλτσα ντομάτας. Ανακατεύουμε για να ενωθούν.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2025 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.