Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια πορτσίνι.
Σεντσιόνι με μανιτάρια πορτσίνι
Υλικά για 4 άτομα:
400 γρ φρέσκα μανιτάρια πορτσίνι
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
σκόρδο
250 γρ Σεντσιόνι του οίκου Rustichella d’ Abruzzo
μαϊντανό
αλάτι
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια πορτσίνι. Ροδίζουμε το στουμπισμένο σκόρδο σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια πορτσίνι, αλατίζουμε, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά. Αφού μαγειρευτούν, προσθέτουμε τον κομμένο μαϊντανό. Στο μεταξύ, μαγειρεύουμε την πάστα σε βραστό, μπόλικα αλατισμένο νερό, σουρώνουμε al dente και σερβίρουμε ζεστά με τη σάλτσα πορτσίνι.
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!
© 2025 degustibus.gr | Κατασκευή ιστοσελίδων - qualityweb.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του degustibus.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.