ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Η Μαγεία της απόλαυσης του αυθεντικού χαβιαριού

 

Ο καλύτερος τρόπος να φάει κανείς το χαβιάρι είναι να το σερβίρει ελαφρώς παγωμένο- για να διατηρήσει αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του με αχνιστές πατάτες, ένα μικρό κομμάτι απλό ή φρυγανισμένο ψωμί, και να το συνοδεύσει κάποια εξαιρετική σαμπάνια ή με μια φιάλη κρασί Chardonnay.


Το χαβιάρι, το οποίο σπανίζει και διατίθεται μόνο στους λίγους και εκλεκτούς , γίνεται τώρα πια περισσότερο διαθέσιμο σε όσους αναζητούν την εισαγωγή τους στην μαγική του ατμόσφαιρα.


Το “Caviar House”έχει γίνει διεθνώς ηγετικός προμηθευτής του καλύτερου χαβιαριού που υπάρχει στον κόσμο, υιοθετώντας μία επαναστατική προσέγγιση στην επιλογή και στη πώληση του χαβιαριού, απομακρύνοντας την αβεβαιότητα και κρατώντας τα μυστικά του σαν εκλεπτυσμένη λιχουδιά. Το χαβιάρι κατηγοριοποιείται ανάλογα με το είδος του οξύρρυγχου από τον οποίο προέρχεται. Υπάρχουν τόσο πολλές διαφορές στην εμφάνιση και στη γεύση όσες υπάρχουν και στα βραβευμένα κρασιά – διαφορές που ποικίλουν: από τη λεπτή γεύση του χαβιαριού Beluga, στη ζωντανή ζεστή και αλατισμένη γεύση του χαβιαριού Sevruga, και έπειτα στο χαβιάρι Asetra το οποίο διαθέτει πλούσιο, και διακριτικό άρωμα χρησιμοποιώντας τα αυγά του οξύρρυγχου που παράγονται προς το τέλος της ζωής του.

 

Για να βοηθήσει τους πελάτες του να καταλάβουν και να απολαύσουν αυτές τις μικρές διαφορές, το “Caviar House” ήταν το πρώτο που εφάρμοσε ένα αυστηρό δίκτυο κριτηρίων, και εισάγοντας την ιδέα της εκλεκτικής εκλογής.

 

Το χαβιάρι όντας μια πολύτιμη και εύθραυστη λιχουδιά και είναι απαραίτητο να το προστατεύσουμε, ώστε αυτοί που το αγαπούν να είναι βέβαιοι ότι θα το βρουν σε εξαιρετική κατάσταση όταν θα το αγοράσουν.

 

Χρειάζεται περισσότερο από είκοσι μέρες για να φτάσει το χαβιάρι στο τελικό σημείο της πώλησης μετά τη συγκομιδή και παρόλο που θα φτάσει σε καλή κατάσταση εάν το μεταχειριστούν σωστά, μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συσκευασία. Το “Caviar House” έχει εισάγει πολλές καινοτομίες στη συσκευασία του χαβιαριού προκειμένου να εξασφαλίσει την απόλυτη φρεσκάδα και ποιότητα .Η επιστήμη και η τεχνολογία εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη προστασία στα αυγά ενάντια στην έκθεσή τους στον αέρα, και στις βακτηριολογικές αλλαγές που προκαλεί. Το “Caviar House” έχει επεκτείνει την φροντίδα του προϊόντος του με μία δέσμευση που ξεπερνά το σημείο της πώλησης και φτάνει μέχρι τη στιγμή που οι πελάτες σερβίρουν το χαβιάρι στο σπίτι.


Γι’ αυτό το λόγο το “ Caviar House” έχει αναπτύξει ένα εξονυχιστικό ποιοτικό έλεγχο- στους σταθμούς συσκευασίας, που καταδεικνύει την ημέρα που έγινε η εκλογή του αυγοτάραχου, και εγγυάται ότι το χαβιάρι δεν έχει βγει στο φως του ήλιου από τότε που συσκευάστηκε για πρώτη φορά.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα