degustibus

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ

H εταιρεία DEGUSTIBUS από το 1997, ως προμηθευτής τροφίμων,  αναλαμβάνει την τροφοδοσία ξενοδοχείων, εστιατορίων, delicatessen και στόχος της αποτελεί η ικανοποίηση των γαστρονομικών αναζητήσεων των εραστών της γεύσης.

Για μας το φαγητό είναι μοίρασμα συναισθημάτων.

Η de gustibus - la fête gastronomique, μέσα από την χονδρική πώληση τροφίμων, προσφέρει στον επαγγελματία της εστίασης πληθώρα προϊόντων υψηλής γαστρονομικής αξίας, που εγγυώνται το εξαιρετικό αποτέλεσμα των δημιουργιών του.

Εξακολουθούμε με το ίδιο πάθος την αναζήτηση ιδιαίτερων γευστικών εδεσμάτων που ερεθίζουν τη φαντασία και ενθαρρύνουν την καλλιτεχνική δημιουργία. Τα τρόφιμα που διακινούμε είναι απολύτως εγγυημένα και προέρχονται από παραγωγούς που εφαρμόζουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και χρησιμοποιούν άριστες πρώτες ύλες.

Συλλέγουμε αξίες!

 

Περισσότερα

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

07.30 – 16.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

degustibus

ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Η Μαγεία της απόλαυσης του αυθεντικού χαβιαριού

 

Ο καλύτερος τρόπος να φάει κανείς το χαβιάρι είναι να το σερβίρει ελαφρώς παγωμένο- για να διατηρήσει αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του με αχνιστές πατάτες, ένα μικρό κομμάτι απλό ή φρυγανισμένο ψωμί, και να το συνοδεύσει κάποια εξαιρετική σαμπάνια ή με μια φιάλη κρασί Chardonnay.


Το χαβιάρι, το οποίο σπανίζει και διατίθεται μόνο στους λίγους και εκλεκτούς , γίνεται τώρα πια περισσότερο διαθέσιμο σε όσους αναζητούν την εισαγωγή τους στην μαγική του ατμόσφαιρα.


Το “Caviar House”έχει γίνει διεθνώς ηγετικός προμηθευτής του καλύτερου χαβιαριού που υπάρχει στον κόσμο, υιοθετώντας μία επαναστατική προσέγγιση στην επιλογή και στη πώληση του χαβιαριού, απομακρύνοντας την αβεβαιότητα και κρατώντας τα μυστικά του σαν εκλεπτυσμένη λιχουδιά. Το χαβιάρι κατηγοριοποιείται ανάλογα με το είδος του οξύρρυγχου από τον οποίο προέρχεται. Υπάρχουν τόσο πολλές διαφορές στην εμφάνιση και στη γεύση όσες υπάρχουν και στα βραβευμένα κρασιά – διαφορές που ποικίλουν: από τη λεπτή γεύση του χαβιαριού Beluga, στη ζωντανή ζεστή και αλατισμένη γεύση του χαβιαριού Sevruga, και έπειτα στο χαβιάρι Asetra το οποίο διαθέτει πλούσιο, και διακριτικό άρωμα χρησιμοποιώντας τα αυγά του οξύρρυγχου που παράγονται προς το τέλος της ζωής του.

 

Για να βοηθήσει τους πελάτες του να καταλάβουν και να απολαύσουν αυτές τις μικρές διαφορές, το “Caviar House” ήταν το πρώτο που εφάρμοσε ένα αυστηρό δίκτυο κριτηρίων, και εισάγοντας την ιδέα της εκλεκτικής εκλογής.

 

Το χαβιάρι όντας μια πολύτιμη και εύθραυστη λιχουδιά και είναι απαραίτητο να το προστατεύσουμε, ώστε αυτοί που το αγαπούν να είναι βέβαιοι ότι θα το βρουν σε εξαιρετική κατάσταση όταν θα το αγοράσουν.

 

Χρειάζεται περισσότερο από είκοσι μέρες για να φτάσει το χαβιάρι στο τελικό σημείο της πώλησης μετά τη συγκομιδή και παρόλο που θα φτάσει σε καλή κατάσταση εάν το μεταχειριστούν σωστά, μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συσκευασία. Το “Caviar House” έχει εισάγει πολλές καινοτομίες στη συσκευασία του χαβιαριού προκειμένου να εξασφαλίσει την απόλυτη φρεσκάδα και ποιότητα .Η επιστήμη και η τεχνολογία εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη προστασία στα αυγά ενάντια στην έκθεσή τους στον αέρα, και στις βακτηριολογικές αλλαγές που προκαλεί. Το “Caviar House” έχει επεκτείνει την φροντίδα του προϊόντος του με μία δέσμευση που ξεπερνά το σημείο της πώλησης και φτάνει μέχρι τη στιγμή που οι πελάτες σερβίρουν το χαβιάρι στο σπίτι.


Γι’ αυτό το λόγο το “ Caviar House” έχει αναπτύξει ένα εξονυχιστικό ποιοτικό έλεγχο- στους σταθμούς συσκευασίας, που καταδεικνύει την ημέρα που έγινε η εκλογή του αυγοτάραχου, και εγγυάται ότι το χαβιάρι δεν έχει βγει στο φως του ήλιου από τότε που συσκευάστηκε για πρώτη φορά.

degustibus

ΙΔΕΕΣ

Ταξίδι στη χώρα του επίγειου γαστρονομικού παραδείσου

 

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο κύριος Κοσμάς Πάτρας διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας de gustibus πραγματοποίησε εκδρομή στην Ιρλανδία τη χώρα του καπνιστού σολομού KENMARE. Σκοπός του ταξιδιού ήταν να γνωρίσουν Έλληνες δημοσιογράφοι τον επίγειο παράδεισο που απέμεινε στην γηραιά ήπειρο και να γευτούν τις παραδοσιακά γαστρονομικά διαμάντια του νησιού. Το καπνιστήριο KENMARE βρίσκεται σε ένα καταπράσινο λόφο στα περίχωρα της μικρής πόλης KENMARE μόλις 1500 κατοίκων αλλά με τρία από τα μεγαλύτερα γήπεδα γκολφ και δύο εστιατόρια πολυτελείας με δύο αστέρια Michelin. Οι κάτοικοι ,φανατικοί λάτρεις του καλού φαγητού ακολουθούν τρόπο ζωής που θα τον ζήλευε ο καθένας. Καθαρή φύση, τρεχούμενα νερά , βλάστηση οργιαστική και ασφάλεια συνθέτουν το σκηνικό .

Ο κύριος Remy Benoit Γάλλος Chef με σπουδές στην Ελβετία , σε ένα από τα γαστρονομικά εκπαιδευτικά του ταξίδια ήρθε , λάτρεψε και εγκαταστάθηκε στο KENMARE σχεδόν είκοσι χρόνια πριν αποφασισμένος να ριζώσει . Το καπνιστήριο του σολομού δίπλα στο ποτάμι ήταν η πρόκληση να ξεκινήσει την επιχειρηματική του καριέρα.
Με τη βοήθεια της μεγάλης του πείρας και του Ελληνικού δαιμόνιου της NATALLY της συζύγου του (απόγονος της Μπουμπουλίνας) έστησε μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες καπνίσματος σολομού που απασχολεί σε μόνιμη βάση δέκα πέντε άτομα ενώ φθάνει τα εβδομήντα σε περιόδους αιχμής.

Οι φρέσκοι σολομοί έρχονται από τα απέραντα λιβάδια του Ατλαντικού, πάντα ποιότητας SUPERIOR , αμέσως μετά την αλίευσή τους . Οι έμπειροι τεχνίτες παραλαμβάνουν τους σολομούς και αρχίζουν τη δύσκολη επεξεργασία τους. Σε λίγο , το ροδαλό κρέας τους καθαρισμένο από δέρμα , αγκάθια , λίπος και πτερύγια οδηγείται στο δωμάτιο αλατίσματος. Μεγάλη και δύσκολη τεχνική με πολλούς παραμέτρους να λάβει κανείς υπόψη του. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί το ελάχιστο αλάτισμα ώστε να αναδυθεί η νοστιμιά και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της τρυφερής του σάρκας. Στη συνέχεια τοποθετούνται στο παραδοσιακού τύπου καπνιστήριο όπου καίγονται καρδιές βελανιδιάς . Ο αρωματικός καπνός ,αφού κρυώσει, χαϊδεύει τα φιλέτα των σολομών για μερικές ώρες ποτίζοντας τα με σπάνια αρώματα. Κατόπιν έμπειρες κοπέλες αρχίζουν το φετάρισμα και την τελική συσκευασία. Όλα γίνονται από χέρια με πείρα . Οι φέτες του σολομού κόβονται λεπτές και ντελικάτες και τοποθετούνται στα πακέτα για να αποσταλούν σε ολόκληρο τον κόσμο.

degustibus

ΙΣΤΟΡΙΑ

H DEGUSTIBUS από το 1997, παραμένει η ικανοποίηση των γαστρονομικών αναζητήσεων των εραστών της γεύσης.

Για μας το φαγητό είναι μοίρασμα συναισθημάτων. Η de gustibus - la fête gastronomique προσφέρει στον επαγγελματία της εστίασης πληθώρα προϊόντων υψηλής γαστρονομικής αξίας, που εγγυώνται το εξαιρετικό αποτέλεσμα των δημιουργιών του.

Εξακολουθούμε με το ίδιο πάθος την αναζήτηση ιδιαίτερων γευστικών εδεσμάτων που ερεθίζουν τη φαντασία και ενθαρρύνουν την καλλιτεχνική δημιουργία.

Τα τρόφιμα που διακινούμε είναι απολύτως εγγυημένα και προέρχονται από παραγωγούς που εφαρμόζουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και χρησιμοποιούν άριστες πρώτες ύλες .

 

 Οι προμηθευτές μας από το 1997 μας τροφοδοτούν με ποιοτικά σταθερά και διαχρονικά προϊόντα που χρησιμοποιούν χιλιάδες επαγγελματίες της υφηλίου.

  

 

 Η εταιρία Monteil ιδρύθηκε στην Cornil (στην επαρχία Corezze) το 1920 από τον Antoine Monteil. Επανεγκαταστάθηκε στο La Gare d’ Aubazine, επίσης στην επαρχία Corezze, το 1930 για να είναι πιο κοντά στο σιδηροδρομικό δίκτυο που εξυπηρετούσε εκείνη την εποχή τις μεγάλες γαλλικές πόλεις αλλά και την Ελβετία, το Βέλγιο και τη Μ. Βρετανία.

Αυτή την περίοδο, η αγορά ήταν κυρίως τοπική και τα μανιτάρια πουλιόταν στην Αγορά Φρέσκιας Παραγωγής.

'Σήμερα η εταιρία είναι σε θέση να καλύψει μια μεγάλη έκταση για την αγορά τον προϊόντων της.

Αυτό διασφαλίζει μια σταθερή και ποιοτική προσφορά.

Μπορεί επίσης να μεταφέρει τα προϊόντα αυτά οπουδήποτε με μεγάλη ταχύτητα. Μπορεί ν’ αναπτύξει με την τεχνογνωσία της καινούριες περιοχές συλλογής μανιταριών, κάτι που ο Antoine Monteil δεν μπορούσε να κάνει, όταν αγόραζε το πρώτο του καλάθι με μανιτάρια.
Για τρεις γενιές, η οικογένεια Monteil ειδικεύεται στην παροχή άγριων μανιταριών σε κάθε δυνατή μορφή: φρέσκα, κατεψυγμένα, μαγειρεμένα, αποξηραμένα, σε κονσέρβα, εκχύλισμα, λάδι, χυμό ή αλεύρι από άγρια μανιτάρια.

Οι περιοχές παραγωγής των προϊόντων Monteil δεν μπορούν να ελεγχθούν.

Η ηλιοφάνεια, η ζέστη, η υγρασία, το ύψος των βροχοπτώσεων, η σύνθεση φυτών και εδάφους αποτελούν τους διάφορους παράγοντες.

Ο χρόνος ανάπτυξης σε μια καθορισμένη περιοχή μπορεί να ποικίλλει από τέσσερις μέρες ως ένα μήνα.

Για να διατηρήσει λοιπόν τη σταθερή παροχή μανιταριών σύμφωνα με τις παραγγελίες της, η οικογένεια Monteil, έχει αναπτύξει ένα σύνθετο, σαν ιστό, σύστημα συλλογής για να ισοσταθμίσει την ηρεμία στη συγκομιδή των μανιταριών, ανοίγοντας τόπους σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα. Limousin, Perigord, Quercy, Auvergne, Morvan, Ardennes, Meuse, Vosges είναι μερικές από τις περιοχές παραγωγής.
Περιτό ν’ αναφέρουμε ότι τα άγρια μανιτάρια δεν μεγαλώνουν στα δέντρα. Δεν μπορούν να καλλιεργηθούν.

Αντίθετα, συλλέγονται από εξήντα ως έξι χιλιάδες ανεξάρτητους συλλέκτες που κινητοποιούνται καθημερινά για την οικογένεια Monteil ανάλογα με την ανάπτυξη. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν παρά υποτυπώδη εργαλεία κι ένα “καλό μάτι”.

Σαρανταπέντε εργαζόμενοι στη εταιρία Monteil είναι ειδικευμένοι στο διαχωρισμό των βρώσιμων μανιταριών που φτάνουν καθημερινά.
Η τεράστια ποικιλία μανιταριών και προϊόντων μανιταριών του οίκου Monteil διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρία De Gustibus,

 

    

Το 1803 ότι ο Philippe-Edouard Artzner άνοιξε ένα κατάστημα με φουά γκρα στο Στρασβούργο.

Ο γιος του Edouard είχε την ιδέα της τοποθέτησης των φουά γκρα σε πορσελάνινα βάζα (τερίνες) το 1850.
Ήδη αγαπημένος προμηθευτής των βασιλικών αυλών κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιώνα, ο Edouard Artzner έχει κερδίσει από τότε μια φήμη για την ποιότητα, και έχει γίνει ένα από τα κοσμήματα στην κορώνα της γαλλικής γαστρονομίας.
Εάν ο Edouard Artzner, είναι ακόμα σήμερα ο παλαιότερος εν ενεργεία παραγωγός φουά γκρα στη Γαλλία, είναι επειδή η συνταγή για τα αυθεντικά φουά γκρα του Στρασβούργου έχει δοκιμαστεί από γενιές αρχιμαγείρων.
Το κατάστημα του Edouard Artzner, βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Στρασβούργου και είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της τοπικής γαστρονομίας από το 1924.

Το επισκέπτονται τακτικότατα οι τοπικοί καλοφαγάδες και όλοι εκείνοι που έχουν μια προτίμηση στα καλά είδη διατροφής .
Ο Edouard Artzner σας προσφέρει μιας από τις ευρύτερες σειρές φουά γκρα, πάντα προετοιμασμένα σύμφωνα με τη μεγάλη γαστρονομική παράδοση της Αλσατίας. Είτε πρόκειται για συκώτι χήνας ή πάπιας, φρέσκο, ημι-μαγειρεμένο ή σε κονσέρβα, τα φουά γκρα του Artzner κυκλοφορούν σε μια ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και συνταγών.
Με το ίδιο ταλέντο που εφαρμόζουν στην προετοιμασία του διάσημου φουά γκρα, οι αρχιμάγειρες του Edouard Artzner έχουν αναπτύξει ολόκληρη μια σειρά από υπέροχες σπεσιαλιτέ.
Έτσι πέρα από το κλασικό φουά γκρα χήνας ή πάπιας, μπορεί να διαλέξει κανείς καπνιστά φιλέτα πουλερικών, υπέροχες τερίνες λαγού, ζαρκαδιού ή αγριογούρουνου, νοστιμότατα χοιρινά πατέ με χυμό τρούφας ή ακόμη και υπέροχη ψίχα γαλλικών σαλιγκαριών.
Κατά την προετοιμασία των προϊόντων του Edouard Artzner, υπάρχει τρομερά μεγάλη προσοχή: όλα τα συκώτια, ταξινομούνται ένα προς ένα με το χέρι, πριν επιλεγούν από τον σεφ, για να συμπεριληφθούν σε κάποιο από τα φουά γκρα.
Η τελειότητα του τελικού προϊόντος διασφαλίζεται από το πιστοποιητικό ελέγχου, ακολουθώντας την οδηγία 9001 της ISO (Οργανισμός Διεθνών Προδιαγραφών).
Τα προϊόντα του Edouard Artzner διατίθενται αποκλειστικά από την De Gustibus,  

 

 Η εταιρεία Kenmare, αφότου πήρε στο ενεργητικό της το 1986 τους παλιούς ψαρότοπους του Kenmare στην Ιρλανδία, έχει αυξηθεί, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα ουσιαστικό μερίδιο του εξαγωγικού εμπορίου των ιρλανδικών καπνιστών σολομών.

Οι εγκαταστάσεις της, 1.200 τετραγωνικών μέτρων, στα νέα πρότυπα της 91/493 οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και μια ομάδα από 20 έως 50 πολύ καλά καταρτισμένου εργατικού δυναμικού, δίνουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να εργαστεί σε βάρδιες την περίοδο αιχμής, με μέγιστη δυνατότητα παραγωγής 2.000 κιλών καπνιστού σολομού ημερησίως.

Η μισή περίπου παραγωγή τεμαχίζεται με το χέρι.

Έλαβε επανειλημμένα (1984/85/89) το Εθνικό βραβείο υγιεινής της Ιρλανδίας.

Έφαρμόζει το σύστημα HACCP ποιοτικού ελέγχου από το 1995.

Η Kenmare αποτελεί έναν από τους βασικούς ιρλανδικούς οίκους επεξεργασίας σολομού (περισσότερο από 20% των εξαγωγών καπνιστού σολομού Ιρλανδίας το 1997). Πραγματοποιεί εβδομαδιαίες αποστολές στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελλάδα και το Χονγκ Κονγκ.

Τα 2/3 της παραγωγής διανέμεται σε κορυφαία ντελικατέσεν, ξενοδοχεία πολυτέλειας και εστιατόρια.
Τρία εκτροφεία με ακτίνα 30 μιλίων δίνουν τη δυνατότητα εφοδιασμού κατά τη διάρκεια του έτους κι επιτρέπουν στην Kenmare να κρατήσει τα αποθέματά της στη θάλασσα.

Η Kenmare προχώρησε και στην εμπορία νοστιμότατων ιρλανδικών καπνιστών μυδιών, χτενιών και στρειδιών.
Ωστόσο, το σήμα κατατεθέν της εταιρείας είναι οι τρεις κατηγορίες σολομού:
1. Ελαφριά καπνισμένος και ελαφριά αλατισμένος
2. Πιο παραδοσιακά καπνισμένος
3. Ένα μοναδικό προϊόν που μαρινάρεται πρώτα στον άνηθο, τον κόλιανδρο, τα μούρα ιουνίπερων και την ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και έπειτα καπνίζεται ελαφριά.
Φρεσκάδα, μαστοριά και προσοχή στη λεπτομέρεια είναι οι αρχές που συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας Kenmare. Μεσολαβούν λιγότερες από πέντε ημέρες μεταξύ της αλίευσης του φρέσκου σολομού και της αποστολής του ολοκληρωμένου προϊόντος.

Σχεδόν όλες οι διαδικασίες πραγματοποιούνται με το χέρι (φιλετάρισμα, αλάτισμα, ξεκοκάλισμα και τεμαχισμός) και δίκαια, η Kenmare, υπερηφανεύεται για τη συνεπή ποιότητα των προϊόντων της.
Τα προϊόντα Kenmare διατίθενται αποκλειστικά από την De Gustibus,  

   

Στα 1846 ο Filippo Mazzetti άρχισε να ενδιαφέρεται για την απόσταξη.

Στην Altavilla, στην καρδιά του Monferrato Casalese, τα υλικά που προσφέρει η φύση αποτέλεσαν την πρώτη ύλη, η οποία χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα για την παρασκευή της περίφημης γκράπα της επιχείρησηςMazzetti.
Σήμερα ο Franco, ο Cesare, η Claudia, η Nicoletta και ο Giorgio είναι στο τιμόνι της επιχείρησης Mazzetti d' Altavilla.

Η έκτη γενιά που κουβαλά μια τεράστια παράδοση και εμπειρία στο χώρο των τεχνικών της απόσταξης.
Η απόσταξη, εκτός από τοπική παράδοση, είναι και μια πραγματική τέχνη που ο κάθε παραγωγός την διαφυλάσσει για τον εαυτό του και δύσκολα τη μοιράζεται με άλλους.

Αυτό εξηγεί και τη φανταστική ποικιλία τόνων και αρωμάτων στην παραγωγή.
Οι Mazzetti χρησιμοποιούν παλιά αποστακτήρια, που δεν υπάρχουν πια, διασφαλίζοντας έτσι την πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Η επεξεργασία της γκράπα μοιάζει μ’ εκείνη του κοσμήματος, ώσπου να λάμψει το πολύτιμο, κρυστάλλινο υγρό της στο ποτήρι.
Οι Mazzetti, είχαν την τιμή ν’ αναγνωριστεί η παραγωγή τους από παγκόσμια φημισμένους ειδικούς:

Το 2001 σε μια δημοπρασία του οίκου Sotheby's, ένα φυσητό μπουκάλι με Grappa di Grignolino και Graspanera, έφτασε στην τιμή ρεκόρ των 2.530 δολαρίων.

Το 2002 το έγκυρο αμερικανικό περιοδικό " The Wine Enthusiast ", περιέλαβε τη γκράπα Grappa di Nebbiolo στη συλλογή του με τις καλύτερες γκράπες. Η ίδια τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό " Les Olympiades du vin 2001 " (Ολυμπιάδα κρασιού 2001) που διεξήχθη στο Μπορντό στα πλαίσια της Vinexpo.
Ο οίκος Mazzetti d'Altavilla εμφιαλώνει τα αποστάγματά του σε υπέροχα μπουκάλια, που δημιουργεί με καλλιτέχνες του γυαλιού. Μια στενή φιλία με της οικογένειας με την αυστριακή οικογένεια των κρυστάλλων Swarowski δημιούργησε τη σειρά με καλλιτεχνικά μπουκάλια.
Ο οίκος Mazzetti δίκαια περηφανεύεται και για την παραγωγή υπέροχου ξίδι βαλσάμικο.

Παρόλο που η γέννηση του ξιδιού βαλσάμικο της Μοντένα χάνεται στο χρόνο, η παραγωγή του τέθηκε υπό έλεγχο μόνο σε πρόσφατες περιόδους.

Παλιότερα, το πολύτιμο αυτό καρύκευμα, ήταν παραγωγή των τοπικών οικογενειών με διαφορετικές συνταγές και μεθόδους. Οι Mazzetti d'Altavilla, οι παραδοσιακοί παραγωγοί γκράπα, εισχώρησαν στον κόσμο του βαλσάμικο με ένα μοναδικό τρόπο. Λένε ότι ο Felice Mazzetti (1901/1981) είχε ερωτευτεί το ξίδι βαλσάμικο κατά τη διάρκεια των πολλαπλών ταξιδιών του στη Βινιόλα της Μοντένα, για την αγορά κερασιών απαραίτητων για την παραγωγή των αποσταγμάτων.

Ο γιος του Franco κληρονόμησε το ίδιο πάθος κι άρχισε τη διανομή του προϊόντος κυρίως στις ξένες αγορές.

Σήμερα, Η οικογένεια Mazzetti συνεχίζει τη δραστηριότητα αυτή με αμείωτο πάθος, πράγμα που οδήγησε στην παγκόσμια αναγνώριση του "Mazzetti L'Originale". Το "Mazzetti L'Originale" έχει τρομερή επιτυχία στην παγκόσμια αγορά χάρη στις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για ποιότητα και έρευνα του προϊόντος.

Ακολουθώντας τους κανόνες του Balsamic Vinegar Consortium, το "Mazzetti L'Originale", ελέγχεται στο τέλος της παραγωγής τόσο από οργανοληπτικής όσο και από χημικής πλευράς.
Η ιδιαίτερη προσοχή για την ποιότητα του "Mazzetti L'Originale" προέρχεται από την ανάγκη διαβεβαίωσης των καταναλωτών για την εξαιρετικότητα του προϊόντος κι επίσης, από το πάθος και το σεβασμό των Mazzetti στα προϊόντα τους, που μένουν αναλλοίωτα από το 1846.
Η σειρά από ξίδια του οίκου Mazzetti διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρία De Gustibus,
 

   

Η εταιρεία Pebeyre είναι η μόνη γαλλική επιχείρηση που ειδικεύεται αποκλειστικά στο εμπόριο τρούφας. Αρχικά ως απλή μικρή επιχείρηση κονσερβοποιημένων λιχουδιών, ιδρύθηκε από τον Pierre Pebeyre το 1897, σε ένα απομονωμένο χωριουδάκι.

Η εταιρεία έγινε, μετά από τέσσερις γενιές, ένας από τους ηγέτες στην αγορά τρούφας.

Ο Alain Pebeyre, που ανέλαβε τη διαχείριση της επιχείρησης γύρω στο 1920 περίπου, εξειδίκευσε σοφά την επιχείρηση και της έδωσε την εθνική φήμη της.

Εγγονός και δισεγγονός του ιδρυτή συνεχίζουν την εργασία του σήμερα, χωρίς την οποιαδήποτε απώλεια του παραδοσιακού πνεύματος, σύμφυτη με την πολύ ειδική αυτή φήμη.

Ενασχόληση με τις τρούφες, σημαίνει όχι μόνο πώς να επιλέξει και να αγοράσει κανείς, αλλά ειδικά πώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των ανθρώπων.
Ένα υπόγειο μανιτάρι, η τρούφα (μαύρη τρούφα Périgord ή Tuber melanosporum) συμβιώνει με ορισμένα δέντρα, κυρίως βελανιδιές και φουντουκιές.

Όπως όλες οι τρούφες, η μαύρη τρούφα Périgord παράγει τους καρπούς της κάτω από την επιφάνεια του εδάφους κι έτσι, συνήθως εντοπίζονται με τη βοήθεια ενός καλού σκύλου για τρούφες ή ενός γουρουνιού.

Θεωρούνται τα καλύτερα, βρώσιμα μανιτάρια και έχουν υψηλή θέση στη γαστρονομία.

Οι καινούριες τρούφες γεννιούνται στις αρχές της Άνοιξης, από το τέλος του Απρίλη ως τις αρχές του Μάη.

Θα φτάσουν στην ωριμότητα σε εφτά με δέκα μήνες, μια μακριά περίοδο κατά την οποία θα απειλούνται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Η ξηρασία του καλοκαιριού και η παγωνιά του χειμώνα παίζουν θεμελιακό ρόλο στη διαμόρφωση της τρούφας.

Έτσι, η κατά τόπους παραγωγή, μπορεί να ποικίλει από τον ένα χρόνο στον άλλο.

Τρούφα σημαίνει Tuber melanosporum.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η μοναδική ποικιλία που δικαιούται να ονομάζεται και να πωλείται με την επωνυμία. «τρούφα».

Όπως επίσης, και η μοναδική που δίνει το δικαίωμα στη διαφήμιση «φτιαγμένο με τρούφες», για το προϊόντα που την περιέχουν.
Τα προϊόντα Pebeyre διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρία De Gustibus

 

 

Το κέντρο παραγωγής της Pescaviar βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Alcantarilla, της ισπανικής Murcia. 700 τμ εγκαταστάσεων με τεχνολογία αιχμής και δυνατότητα παραγωγής 1.500 κιλών ημερησίως.

Οι εγκαταστάσεις είναι υπερσύγχρονες, με εργαστήριο για τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής.

Ήδη σχεδιάζεται το νέο εργοστάσιο της Pescaviar στην ίδια περιοχή, συνολικής επένδυσης 2.100.000 ευρώ, σε μια έκταση 9.000τμ, όπου τα κτίρια θα καταλαμβάνουν 2.500 τμ και θα έχει δυνατότητα παραγωγής 5000 κιλών ημερησίως.

Τα επενδυτικά κεφάλαια είναι αποκλειστικά ισπανικά και στόχος της είναι να καταστήσει δυναμική την παρουσία των προϊόντων της, στη ντόπια αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Στις άμεσες προτεραιότητές της, είναι η επέκταση της σειράς των προϊόντων της και ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος με την υιοθέτηση των πιο προηγμένων τεχνολογιών.

Όπως άλλωστε και η δυνατότητα της διαρκούς προσαρμογής των υποδομών της στις ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η δημιουργία της εταιρίας Pescaviar ξεκίνησε με την αναζήτηση ενός φυσικού υποκατάστατου για το χαβιάρι του οξύρρυγχου, αλλά και με τη φιλοδοξία να παράγει φυσικά, κορυφαίας ποιότητας προϊόντα.

Η ερευνητική ομάδα της Pescaviar, για εφτά περίπου χρόνια, έψαχνε να υποβάλλει σε επεξεργασία προϊόντα με αυγά ψαριών των οποίων τα χαρακτηριστικά θα ήταν όμοια με εκείνου του οξύρρυγχου.

Το 1998 παρουσίασε και εγκαινίασε στην αγορά την Avruga, ένα χαβιάρι από αυγά χρυσής ρέγκας, με μαύρο χρώμα και πλούσια καπνιστή και ταυτόχρονα λεμονάτη γεύση.

Η γεύση είναι γεμάτη εξαιτίας της μικρής περιεκτικότητας σε αλάτι και τη χρήση φυσικού λεμονιού.

Επίσης, παράγει το Anchoviar από αυγά αντσούγιας, ένα ψάρι με μεγάλη παράδοση στην ισπανική γαστρονομία.

Έχει λαμπερό γκρίζο χρώμα με βαθιά γεύση και λεπτό, θαλασσινής αύρας άρωμα.

Το Lobsviar είναι αυγά από βασιλικό αστακό και επιλέχτηκαν για τις οργανοληπτικές τους ιδιότητες, μ’ ένα λαμπερό πορτοκαλί χρώμα που παραπέμπει στο ίδιο το ψάρι, καθώς και μια κοκκώδη και ντελικάτη, ευμετάβλητη υφή.

Το Moluga προέρχεται από ένα είδος πιο μεγάλο από τη χρυσή, την αυτοκρατορική ρέγκα. Φωτεινό γκρι-μαύρο, τρυφερό αυγό, με βαθύ άρωμα και υφή σαν ζελέ γιατί το ψάρι είναι πιο παχύ.
Τα προϊόντα Pescaviar διατίθενται αποκλειστικά από την De Gustibus, 

 

   

   Η Ιστορία 

Όλα άρχισαν το 1875 με το άνοιγμα στο Cahors ενός εργαστηρίου που έγινε γρήγορα η Μέκκα όλων των πρωτοπόρων καλοφαγάδων της περιοχής.

Με βάση την όλο και περισσότερο αυξανόμενη φήμη της, η εταιρία της οποίας ηγήθηκε ο Léonce Rougié και στη συνέχεια ο γιος του, Jean Rougié, κέρδισε ένα αληθινά διεθνές ανάστημα στη δεκαετία του '50.
Η επιχείρηση Rougie είναι το αποτέλεσμα του επιτυχημένου συνδυασμού χειρωνακτικών μεθόδων και βιομηχανικής λογικής.

Ο όμιλος απασχολεί αυτήν την περίοδο 700 ανθρώπους και επεκτείνεται ενεργά σε διάφορες αγορές.
Με τη συνεχή τελειοποίηση των μεθόδων, το εμπορικό του σήμα έχει γίνει το γνήσιο έμβλημα της γαλλικής γεύσης.

Τα φουά γκρα και οι τρούφες του σερβίρονται σε όλα τα διακεκριμένα τραπέζια ανά τον κόσμο.
Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα Rougié σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία, κορυφαία εστιατόρια, καταστήματα πολυτελείας και στις αερογραμμές 120 χωρών και στις 5 ηπείρους.

Ας μην μας διαφεύγει άλλωστε, ότι είναι ο αποκλειστικός χορηγός των διεθνών βραβείων Bocuse d’ Or, που αφορούν την υψηλή μαγειρική και τους πιο ταλαντούχους σεφ της γαστρονομίας.

Η φιλοδοξία του είναι να παραμείνει στην κορυφή.


1875 : Ο διάσημος μάγειρας Jean Vivies δημιούργισε ενα εργοστάσιο που έδιχνε ότι θα έχει λαμπρό μέλλον .
Πολύ σύντομα ο οίκος Vivies έκανε εξαγωγές Foie Gras Truffes σε όλη τη Γαλλία και στο εξωτερικό .
Ετσι με την πάροδο του χρόνου απέκτησε τη φίμη ενός αξιόλογου οίκου και έγινε ένας απο τους μεγαλύτερους παραγωγούς .
Λίγα χρόνια αργότερα ο Leonce Rougie παρουσίασε την νέα υπονυμία Rougie-Vivies .


1945 : Πήρε ο Jean Rougie την οικογενιακή επιχείρηση στα χέρια του , έμεινε εκτός λειτουργίας κατα τη διάρκεια του πολέμου , τίποτα όμως δεν φάνηκε να εμποδίζει τον τότε εικοσι-δυά χρόνο Jean Rougie να αναπτύξει την φίρμα του στις πιο υψιλές γαστρονομικές θέσεις στη Γαλλία , στα μεγαλύτερα εστιατόρεια και ξενοδοχεία σε όλο το κόσμο .
Η επιτυχία του οφείλεται στην αγάπη του για τη δουλειά του , την απόλυτη γνώση του για το αντικείμενο και την σταθερή του ποιότητα .
1977 : Ο όμιλος μεταφέρθηκε στο Sarlat σε ένα υπερσύγχρονο χώρο στην καρδιά του Perigord Noir .


1997 : Η ένωση του οίκου Rougie και της εταιρείας Palmilord S.A.βασίζεται στην ¨κάθετη παραγωγή¨ της πάπιας .


Για περισσότερο απο έναν αιώνα εγγυήση ποιότητας , η εργασία της ομάδας αναγνωρίστηκε απο επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο και η φανατική πέλατες ξεπερνούν τους 7000 πελάτες σε 120 χώρες .

Ο όμιλος Rougié, έχει έδρα το Sarlat, το αρχιτεκτονικό διαμάντι του Périgord, έχει θέσει το μέλλον του στην ανάπτυξη κορυφαίων ποιοτικά προϊόντων.

Με τη συγχώνευση σε όμιλο Rougié Bizac International (RBI) το 1999, απέκτησε τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του εμπορίου για τα φουά γκρα πάπιας, από το αυγό μέχρι το τελικό προϊόν.
Συνδυασμός παράδοσης και καινοτομίας σημαίνει, για τον Rougié, μια σταθερή εκλέπτυνση των τεχνικών και των μεθόδων του για να προσφέρει την πεμπτουσία των φουά γκρα χήνας και πάπιας, όπως αποδεικνύεται στο μυθικό "μιλφέιγ" της, μια αρμονική απόλαυση χήνας και τρούφας.

Με τις σειρές ανεπεξέργαστων, κατεψυγμένων, φρέσκων, παστεριωμένων ή συντηρημένων προϊόντων του, ο Rougié συνεχίζει τη διεύρυνση μιας εξαιρετικής συλλογής κορυφαίων ποιοτικά σπεσιαλιτέ, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των καταναλωτών.
Οι μέθοδοι αναπαραγωγής και πάχυνσης, που αναπτύσσονται από τον Rougié και λαμβάνουν υπόψη τη φύση και την ευημερία των πουλιών, είναι η εγγύηση της συνεπούς, ανυπέρβλητης ποιότητας.
Ακολουθεί τα νέα πρότυπα και τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την ποιότητα.
Ποιότητα, σημαίνει επίσης, τα πιο αυστηρά πρότυπα της υγιεινής.
Σε όλη την ιστορία του, ο Rougié επεκτείνεται συνέχεια και αναβαθμίζει τα εργαστήριά του, για να προσφέρει στους πελάτες την πλήρη εγγύηση της απόλυτης υγιεινής και φρεσκάδας.
Τα προϊόντα "Rougié" διατίθενται αποκλειστικά από την De Gustibus, 

 

 

Το εργοστάσιο ζυμαρικών Rustichella d'Abruzzo, περιτριγυρισμένο από τους πράσινους λόφους της Vestina, κατάγεται από το παλιό εργοστάσιο μακαρονιών Gaetano Sergiacomo που ιδρύθηκε στην Penne το 1924.

Οι παραδοσιακές σπιτικές μέθοδοι επεξεργασίας έχουν διατηρηθεί, αλλά προστέθηκαν κάποιοι ειδικοί και χωριάτικοι τύποι ζυμαρικών, ξεπερνώντας έτσι τα σύνορα του Abruzzo.

Το καλύτερο σκληρό σιμιγδάλι συλλέγεται και αναμειγνύεται με νερό από ορεινές πηγές στο εργοστάσιο Rustichella d'Abruzzo, με την παραδοσιακή μέριμνα και αφοσίωση, ακολουθώντας τις τεχνικές της σπιτικής παραγωγής.

Η αποκλειστική χρήση μπρούτζινων καλουπιών τους δίνουν τη μοναδική κοκκώδη υφή τους που επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση της σάλτσας και εμπλουτίζει κάθε συνταγή.

Η διαδικασία ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία δεν επηρεάζει τα διατροφικά χαρακτηριστικά της πάστας, την σιταρένια γεύση της και τα υπέροχα αποτελέσματα όταν μαγειρευτεί.

Τα ζυμαρικά με αυγά, φτιαγμένα από τεχνίτες, έχουν μια υφή εκπληκτικά όμοια με τα φρέσκα ζυμαρικά.

Η χρήση αυγών από κότες ελευθέρας βοσκής στη ζύμη, χαρίζει ένα πλούσιο κίτρινο χρώμα

Τα προϊόντα "Rustichella d'Abruzzo" διατίθενται αποκλειστικά από την De Gustibus
 

 

 

 

εξυπηρετηθείτε από το e-shop μας

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Τα τρόφιμα που διακινούμε είναι απολύτως εγγυημένα και προέρχονται από παραγωγούς που εφαρμόζουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και χρησιμοποιούν άριστες πρώτες ύλες . Συλλέγουμε αξίες για τη δική σας γαστρονομική γιορτή.

Cecina Iberica Μετά από ένα όμορφο ταξίδι στην επαρχία León, αναζητώντας την καλύτερη Cecina από το León, φτάνουμε στο Ferral Del Bernesga. Εδώ, σε υψόμετρο 800 μέτρ (01/01/1970)

Cecina Iberica Μετά από ένα όμορφο ταξίδι στην επαρχία León, αναζητώντας την καλύτερη Cecina από το León, φτάνουμε στο Ferral Del Bernesga. Εδώ, σε υψόμετρο 800 μέτρων, οι μακρύι, κρύοι, σκληροί, χιονισμένοι χειμώνες παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες για την παρασκευή αυτού του μοσχαρίσιου ζαμπόν. Η Cecina Iberica παράγεται από πέντε ετών αγελάδες βάρους 400 κιλών. Έχει περίοδο ωρίμανσης 14 μήνες περίπου και έχει ελαφρά καπνιστή γεύση ξύλου δρυός. Έχει υπέροχες λιποδιηθήσεις που του δίνουν τη χαρακτηριστική του γεύση, καθώς τα λίπη λιώνουν στο στόμα. Γευσιγνωσία Έχει ένα ελαφρώς σκούρο καφέ χρώμα εξωτερικά και κοκκινίζει εσωτερικά, φτάνοντας σε κόκκινο κερασί στο κέντρο του κομματιού. Έχει άφθονες λιπώδεις διηθήσεις, τυπικές για ζώα που εκτρέφονται στην ελευθερία. Έχει ένα βαθύ, λεπτό καπνιστό άρωμα και μια απαλή, γλυκιά, κρεμώδη γεύση από τα χωριάτικα βότανα. Σερβίρεται καλύτερα μεταξύ 20°-24°C. Για να απολαύσετε και να απολαύσετε τις λεπτές αποχρώσεις αυτής της Cecina, θα πρέπει να κοπεί σε πολύ λεπτές φέτες. Διάρκεια ζωής 12 μήνες Προέλευση Ferral del Bernesga, León. Παρουσίαση Σε κομμάτια πλήρως καθαρισμένα, χωρισμένα σε κομμάτια και σφραγισμένα με κενό αέρος 0,8 κιλά. Περισσότερα
COLOMBA RUSTICHELLA D ' ABRUZZO ARTIGANALE  PISTACCHIO SICILLY 850g

BALIK TZAR NIKOLAJ FILLET (01/01/1970)

ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. 

Περισσότερα
COLOMBA RUSTICHELLA D ' ABRUZZO ARTIGANALE  PISTACCHIO SICILLY 850g

JAMON IBERICO PATA NEGRA BELLOTA OLMEDA (01/01/1970)

H εταιρεία OLMEDA ORIGENES προσφέρει άκρως επιλεγμένα αλλαντικά από τις καλύτερες παραγωγικές μονάδες της Ισπανικής υπαίθρου. Περισσότερα
COLOMBA RUSTICHELLA D ' ABRUZZO ARTIGANALE  PISTACCHIO SICILLY 850g

BALIK PERALS 100γρ. (01/01/1970)

 ΑΥΓΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ KING SIZE ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2% ΚΑΘΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ. 

Περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

SALMON FILLET TSAR NIKOLAJ 350g

SALMON FILLET TSAR NIKOLAJ 350g

In preparing the Balik Side Classic, specially selected salmon (Atlantic salmon) are mildly smoked in our traditional smoking chamber. Afterwards, the whole salmon sides are trimmed by hand and the bones and smoked skin removed. As the exquisite, original aroma of this remarkable salmon is experienced best when the sides are cut into fine slices, we offer Balik Side Classic as a single piece or pre-cut. Each pack comes with detailed slicing instructions with suggestions for serving and dressing. Balik Side Classic tastes best if you combine it with just a few selected fresh ingredients, such as some crème fraîche and black pepper from a mill. For direct enjoyment without lengthy preparation. A whole salmon side cut into approx. 40 neatly trimmed portions

OSHIETRE 50gr

OSHIETRE 50gr

Το χαβιάρι οσιέτρα έχει ένα εύρος αποχρώσεων από µαύρο ως χρυσαφί και µια χαρακτηριστική καρυδένια γεύση. Περιέχεται σε µεταλλικό κουτί των 50γρ. Ο Οσιέτρα (Acipenser Guldenstadtii) έχει το µεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους οξύρρυγχους, αφού έχει τη µεγαλύτερη ποικιλία αυγών από την άποψη του µεγέθους, του χρώµατος και της γεύσης. Ο Οσιέτρα παράγει αυγά από την ηλικία των 12-15 ετών. Όταν είναι νέος τα αυγά είναι µεγάλα µε ένα γυαλιστερό µαύρο χρώµα τις περισσότερες φορές. Όσο γερνάει το ψάρι, το χρώµα ξεθωριάζει σε ωχρό κεχριµπαρένιο, µε ραφιναρισµένο άρωµα. Η γεύση µπορεί να διαφέρει, εξαιτίας της απόκρυψης του ψαριού στο βυθό για ν' αποφύγει τους ψαράδες. Το καµουφλάρισµά του κάτω από τη λάσπη µπορεί να επηρεάζει τη γεύση

ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ EXTRA 12,5g

ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ EXTRA 12,5g

"Αυτή η έξτρα Tuber Melanosporum, (Μαύρη τρούφα, Black Truffle, Truffe Noire) περιέχεται σε μικρό γυάλινο βάζο των 12,5γρ. Η μαύρη τρούφα συχνά θεωρείται ο βασιλιάς των μανιταριών. Συνήθως προέρχεται από την περιοχή του Périgord της νοτιοδυτικής Γαλλίας, αλλά επίσης, και από την νοτιοανατολική Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Κατηγοριοποιούνται ως: surchoix (υπερδιαλογής, σφιχτή σάρκα, μαύρες και ομοιόμορφο μέγεθος), έξτρα (σφιχτή σάρκα, ελαφρώς ακανόνιστο μέγεθος), premier choix (πρώτης διαλογής, με λιγότερο ή περισσότερο σφιχτή σάρκα, ακανόνιστο μέγεθος και πιθανά γδαρσίματα). Η εποχή της είναι από τον Οκτώβριο μέχρι τις αρχές της άνοιξης. Η εξεύρεση της μαύρης τρούφας συγκρίνεται με το κυνήγι θησαυρού, χρησιμοποιώντας σκυλιά και γουρούνια. Ένα έξοχο μανιτάρι, η μαύρη τρούφα έχει τρυφερή σάρκα με θεσπέσιο άρωμα. Παρόλο που η ομελέτα είναι ο κλασικός τρόπος απόλαυσης της μαύρης τρούφας, η προσθήκη από λεπτές φέτες σε πολλά είδη πιάτων μπορεί να τα μετατρέψει σε πραγματική γαστρονομική εμπειρία! "

info@degustibus.gr
+30 210 2842358

 

ΚΟΣΜΑΣ Ι. ΠΑΤΡΑΣ DE GUSTIBUS

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
 

Αθήνα
Αγίων Θεοδώρων 21, 144 51 Μεταμόρφωση
Τηλ.: 210 2848915 κινητό τηλέφωνο 6937200551 

 

• Εξυπηρέτηση Πελατών: 210 2842358
• Fax: 210 2841718
   

e-mail: info@degustibus.gr, sales@degustibus.gr

 

 

 

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

  • 07.30 – 16.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα