Σύνολο σελίδων:1 1 

Cecina Iberica Μετά από ένα όμορφο ταξίδι στην επαρχία León, αναζητώντας την καλύτερη Cecina από το León, φτάνουμε στο Ferral Del Bernesga. Εδώ, σε υψόμετρο 800 μέτρ
(20/01/2022)
Cecina Iberica Μετά από ένα όμορφο ταξίδι στην επαρχία León, αναζητώντας την καλύτερη Cecina από το León, φτάνουμε στο Ferral Del Bernesga. Εδώ, σε υψόμετρο 800 μέτρων, οι μακρύι, κρύοι, σκληροί, χιονισμένοι χειμώνες παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες για την παρασκευή αυτού του μοσχαρίσιου ζαμπόν. Η Cecina Iberica παράγεται από πέντε ετών αγελάδες βάρους 400 κιλών. Έχει περίοδο ωρίμανσης 14 μήνες περίπου και έχει ελαφρά καπνιστή γεύση ξύλου δρυός. Έχει υπέροχες λιποδιηθήσεις που του δίνουν τη χαρακτηριστική του γεύση, καθώς τα λίπη λιώνουν στο στόμα. Γευσιγνωσία Έχει ένα ελαφρώς σκούρο καφέ χρώμα εξωτερικά και κοκκινίζει εσωτερικά, φτάνοντας σε κόκκινο κερασί στο κέντρο του κομματιού. Έχει άφθονες λιπώδεις διηθήσεις, τυπικές για ζώα που εκτρέφονται στην ελευθερία. Έχει ένα βαθύ, λεπτό καπνιστό άρωμα και μια απαλή, γλυκιά, κρεμώδη γεύση από τα χωριάτικα βότανα. Σερβίρεται καλύτερα μεταξύ 20°-24°C. Για να απολαύσετε και να απολαύσετε τις λεπτές αποχρώσεις αυτής της Cecina, θα πρέπει να κοπεί σε πολύ λεπτές φέτες. Διάρκεια ζωής 12 μήνες Προέλευση Ferral del Bernesga, León. Παρουσίαση Σε κομμάτια πλήρως καθαρισμένα, χωρισμένα σε κομμάτια και σφραγισμένα με κενό αέρος 0,8 κιλά.
BALIK TZAR NIKOLAJ FILLET
(01/02/2016)

ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. 

JAMON IBERICO PATA NEGRA BELLOTA OLMEDA
(23/11/2015)
H εταιρεία OLMEDA ORIGENES προσφέρει άκρως επιλεγμένα αλλαντικά από τις καλύτερες παραγωγικές μονάδες της Ισπανικής υπαίθρου.
BALIK PERALS 100γρ.
(23/11/2015)

 ΑΥΓΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ KING SIZE ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2% ΚΑΘΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ. 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα